Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel programı tanıtımı yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmedi. Fragmanda ünlü isimlerin yer aldığı görülürken programın ücretsiz yayınlanması istendi. Kadına şiddete ve kadın cinayetlerine tepki çekmek için düzenlenen programın ücretli platform GAİN'de yayınlanıyor. Peki bu bölüm ücretsiz olarak yayınlanacak mı?  6284 Mevzular Açık Mikrofon ücretsiz mi yayınlanacak? İşte yanıtı...

Images-13 

6284 MEVZULAR AÇIK MİKROFON ÜCRETSİZ Mİ YAYINLANACAK?

Kadına şiddet konusunu ele alan bu özel bölüm, Gain platformu ve YouTube Gain kanalından ücretsiz olarak izlenebilecek. İzleyiciler, toplumsal bir meseleyi derinlemesine inceleyen bu programa katılma fırsatını kaçırmamalı.

Mevzular Acik Mikrofon 6284 Ucretsiz Olarak Izlenebilecek 17289051487030

6284 MEVZULAR AÇIK MİKROFON HANGİ ÜNLÜLER KATILDI?

Programda gazeteci Özlem Gürses, Mor Çatı Vakfı gönüllüsü avukat Perihan Meşeli, uzman psikolog Leyla Soydinç, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu kurucuları Gülsüm Kav ve Fidan Ataselim, Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği kurucusu Saadet Özkan, Sebuka’nın kurucusu avukat Aslı Karataş, sosyolog Zeliha Bürtek, ünlü oyuncular Hazal Kaya ve Ezgi Mola gibi isimler yer alacak.

Editör: Yağmur Güzel