Bankalar emekli promosyonları için sıraya girdi. 16 milyon emekli için banka promosyonları fırsatları devam ediyor. Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor. Tüm detaylar haberimizde. 

Eylül ayı promosyon fırsatları emekliler için son hızla devam ederken hangi bankanın en yüksek promosyon verdiği de merak konusu oldu.  İşte en yüksek emekli promosyonu veren ve cazip fırsatlar sunan o bankalar. 

En yüksek promosyon imkanını ise Vakıfbank sunuyor. Kamu bankalarından olan Vakıfbank, geçtiğimiz günlerde mevcut promosyon fırsatlarına ek bir kampanya daha yaptı. Peki Vakıfbank ne kadar emekli promosyonu veriyor? Vakıfbank emekli promosyon şartları neler? İşte emekliye özel yeni fırsatlar…

VAKIFBANK’IN YENİ PROMOSYON FIRSATI

Vakıfbank, Eylül ayında emekliler için yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Mevcut emekli promosyon kampanyası kapsamında emeklilere 8000 TL ile 12000 TL arasında nakit promosyon sunan Vakıfbank, ek bir kampanya daha yaptı.

Bankadan yapılan yeni açıklamaya göre emekli maaşını 3 yıllığına Vakıfbank’a taşıyanlar 12 bin TL’ye varan promosyon fırsatını elde edecek. Buna ek olarak bankanın TROY kartını kullanan emekliler ekstra promosyon alma şansına sahip olacak. Böylece Vakıfbanklı olan emekliler toplamda 24 bin TL promosyon almaya hak kazanacak.

4A 4B 4C EMEKLİSİ BAŞVURU YAPABİLİYOR

4A 4B 4C emeklisi, Vakıbank’a başvuru yaparak ek ödeme alabiliyor. Başvuru için son gün 30 Eylül 2024 olarak açıklandı. Başvurular ise hem Vakıfbank şubelerinden, hem de Vakıfbank mobil uygulaması ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılabiliyor. Üstelik emekli promosyon ücretlerinin yanı sıra Vakıfbank’ta bir çok cazip fırsat da emeklileri bekliyor. Düşük faizli kredi, faizsiz nakit avans ve ücretsiz havale ve EFT bunlardan bazıları. Milyonlarca emekli için en cazip kampanyayı yapan Vakıfbank, yeniliklerine de devam ediyor.

Kaynak: ekolhaber.com.tr