Demirören Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Celal Korkut, bugün mesleğe veda etti. Demirören Medya Center'da düzenlenen veda törenine, Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu,  Demirören Medya Dijital Grup Başkanı Gülgün Bostancı Yavuz ve ajans çalışanları katıldı. Törende konuşma yapan Korkut, başta Meltem Demirören olmak üzere çalışma arkadaşları ve ailesine teşekkür etti. Korkut'a, ilk haberinin çıktığı gazete sayfasının tablosu ve dolma kalem hediye edildi. 

Celal Korkut

Tören sonrasında sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Celal Korkut, "46,5 yıllık meslek hayatıma bugün itibariyle nokta koydum. Bugün Demirören Medya Center’da düzenlenen veda töreniyle gazetecilik yaşamım fiilen son buldu. Gazetecinin emeklisi olmaz derler ama bundan sonra ailem torunlarımla yepyeni bir hayat başlıyor. Veda törenine katılan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Demirören Medya Dijital Grup Başkanı Gülgün Bostancı Yavuz ve çalışma arkadaşlarıma, Demirören Medya çalışanlarına çok teşekkür ederim.Göreve geldiğimden bu yana desteğini hiç esirgemeyen sayın Meltem Demirören’e de özellikle teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

AİLESİNE ÖZEL TEŞEKKÜR ETTİ

Ailesine de ayrı teşekkür eden Korkut, "Deprem oldu onları apartmanın bahçesinde bırakıp işe koştum, hasta oldular onları komşuya emanet edip işe geldim. Her zaman beni desteklediler, enerji verdiler, zor anlarımda yanımda oldular" dedi. Korkut, Birhan Eroğlu'ndan da bir şiir paylaşarak duygularını dile getirdi;

"Ben…
Bugün…
Bahara durmuş günebakanım.
Güneş nerde ben ordayım.
Sorma sakın işin-gücün ne diye.
İşim sevmektir benim…
İşimi sevmek...
Sevdiğim işi en iyi şekilde yapmak.
Ağır işçiyim derim.
Anlamazsın.

Ben…
Bugün…
Özgür bir kırlangıcım.
Bütün kimliklerimi ardımda bıraktım.
Bir kendim bir de kalbim.

Bana kucak açan…
O sonsuz okyanusa aktım..."

 

Editör: Haber Merkezi