30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl da büyük bir coşku ile kutlanacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı'na geri sayım başladı. Özel sektör ve kamu çalışanları, 30 Ağustos'ın bu yıl hangi güne denk geldiğini ve tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki 30 Ağustos resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor? İşte detaylar..

2023-yilinda-30-agustos-zafer-bayrami-resmi-tatil-mi-hangi-gun-kutlanacak-5544

30 Ağustos Resmi Tatil Mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı 2024 yılında Cuma gününe denk gelmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil olarak kutlanacak.

30-ağustos-zafer-bayramı-29-ağustos-tatil-mi

30 Ağustos Tatil Birleşiyor!

30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl Cuma gününe denk gelmektedir. Hafta sonu tatiliyle birlikte 30 Ağustos'ta 3 günlük tatil fırsatı doğmaktadır.

30 Ağustos'ta Kargolar Çalışıyor Mu?

Kargo bekleyenler, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargoların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki kargolar 30 Ağustos'ta çalışacak mı? 30 Ağustos, resmi tatiller arasında yer almaktadır. Genel olarak, resmi tatil olduğu için kargo şirketleri hizmet vermemektedir. Ancak, bazı kargo firmaları bu tarihte hizmetlerini sürdürmektedir. Kargo gönderilecek ya da teslim alınacak olan Kargo Şirketi ile iletişime geçilerek daha sağlıklı bilgi alınabilir.

Editör: Nurseli Fırat