WhatsApp’ın yeni sürümü artık anket özelliğini de içerisinde barındıracak. İOS için hazırlanan beta 24.20.10.70 kodlu beta sürümünde durumlara anket ekleme özelliği üzerinde çalışıldığı ortaya çıktı. 

Ancak henüz beta aşamasında olan özelliğin ne zaman kullanılabilir olacağı ise belli değil. Dünyanın tartışmasız en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yeni özelliği sızdı. Uygulamanın "24.20.10.70" iOS beta sürümünde tespit edilen özellik, kullanıcıların durumlarında anket paylaşımları yapmalarını sağlayacak.

ANKET ÖZELLİĞİ ZATEN VARDI ANCAK…

WhatsApp’ta aslında zaten anket özelliği vardı. Fakat bu özellik gruplarda ve bireysel özelliklerde kullababiliyorduk. Geliştirilmekte olan özellik bu durumu değişitiriyo. Artık Whatsapp durumlarında da anket özelliği kullanılacak. 

Yukarıda da görebileceğiniz üzere WhatsApp'ın yeni özelliği, durumlara eklenen yeni bir çıkartma olarak kullanılabilecek. Bu çıkartmaya dokunan kullanıcı, yapacağı anketle ilgili açıklamayı ve yanıtları girecek. Durum paylaşıldığında, diğer kullanıcılar bu anketi yanıtlayacaklar.

Meta, WhatsApp'ın yeni özelliğine ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Hâl böyle olunca özelliğin ne zaman geniş kapsamda kullanıma sunulacağına ilişkin bir şey söyleyemiyoruz. Ancak özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunu, bir süre daha beklemek zorunda kalabileceğimizi söyleyelim.

WHATSAPP ANKET ÖZELLİĞİ BÖYLE GÖRÜNECEK

Whatsapp Anket Özelliği

Kaynak: ekranhaber.com.tr