Astrologlar; burçlara inanarak, yıldızların konumuna, gezegenlerin durumuna göre hayatını şekillendirenler için büyük önem taşır. Bu noktada 2025’e girmeden önce kendisi için hedefler koymak isteyen kişiler 2025 burç yorumlarını bekliyor… Peki ama 2025’te hangi burcun hayatında ne olacak? Hangi burç aşkı bulacak?

Koç-2

KOÇ

Maddi alanda yaşadıkları değişim bu yıl kendisini tamamlamaya daha yakın olacaktır. Kişisel meselelerde değişim ve hayat planlarında güçlü dirençler ile gelişim süreçleri başlayabilir. Bununla birlikte ruhsal dünyalarında başlayacak olan dönüşüm de buna eşlik edecektir. 

Boga Burcu-1

BOĞA

Özellikle ruhsal yönden kendi dönüşümlerinin başlayacağı bir yıldalar bu noktada gelişecek dirençlere dikkat etmeleri gerekmektedir. Mayıs boğasının karşısına hayatının aşkının çıkacağı bu yılda boğalar için değişim süreci tamamlanacaktır.

Ikizler Burcu-1

İKİZLER

Bu yıl sosyal hayatlarında zorlu sınavlara maruz kalabilirler. Hem yaşayacakları olaylarda hem de ruhsal alanlarda önemli noktalar belirecektir. Maddi açıdan yaptıkları hamleleri dikkat etmeliler. Hayatlarında olumsuzluklar yaşarken karşılarına çıkacak aşk fırsatlarını göz ardı etmemeliler. Özellikle haziran ikizleri, huzur bulacakları bir ilişkiye başlayabilir.

Yengeç

YENGEÇ

Kariyerleriyle ilgili durumları en baştan gözden geçirmeleri gereken bir yıl olacaktır. Bu konudaki gelişmeler ilk etapta biraz sert olsa da daha sonra işin içindeki faydalar ortaya çıkacaktır. En şanslı dönemlerinde olacakları bu yılda, yengeçlerin aşktan yana da yüzleri gülecek.

Aslan-2

ASLAN

Hayat felsefelerinde ve ruhsal dünyalarında pek çok değişim yaşayabilirler.  Sosyal çevrelerinde ise değişimin başlayacağı uzun bir yol kendilerine görünmektedir. Seyahatler ve eğitim hayatları bakımından da farklı şartlar ve imkânlar ortaya çıkacaktır. Uzun süreli hayallerini gerçekleştirmeye başlayan aslanlar yüksek bir motivasyona sahip olacaklar.

Başak Burcu-1

BAŞAK

İç dünyalarında farklı kapıların açılacağı ve aynı zamanda ruhsal dünyalarında keşifler yapacakları bir yılda olacaklar. İnsan ilişkilerinde yaşadıkları olumsuz haller ve dirençler bu yıl azalarak pozitife dönecektir. Bununla birlikte kariyer hayatlarında dönüşüm yaşayacakları bir sürece de başlamış olacaklar. Ağustos başakları yaşayacakları tutkulu aşk nedeniyle hayatlarını dengelemekte zorlanabilir.

Terazi-1

TERAZİ

Ortaklıklarında, ticari yaşamlarında ve evliliklerinde yeni bir döngüyle karşı karşıya kalacakları bir yıldalar. İş hayatlarının değişimleri ile ilgili başlayacak yeni dönemi ise olgunluk ve uyum içinde kalarak karşılamaları gerekmektedir.

Akrep

AKREP

Sağlıklarına ve rutin hayatlarındaki akışa dikkat etmeleri gerekir. Sürpriz olaylar, düzensiz gelirler ve hukuksal konularda önemli gelişmeler yaşayabilirler. Eğitimlerine ve hayatlarına yön verebilmeleri açısından ise talihleri açık olacaktır.

Yay Burcu-1

YAY

Yay burçları; talih, aşk ve çocuk konularında hayat sınavlarına maruz kalabilirler. Bu yöndeki kararlarına dikkat etmeleri gerekir. Bu yıl dengesiz bir enerjiyi yönetmeleri onlar için oldukça önemli görünmektedir. İkili ilişkilerinde ve evlilik hayatlarında değişim geçirecekleri dönem bu yıl ile başlamış olacaktır. Ruhsal gelişimleri açısından verimli bir yıl olabilir.

Oğlak2

OĞLAK

Aile ve yuvayla ilgili ortaya çıkacak yeni konulara uyum sağlamaya çalışmaları gerekmektedir. Ortaya çıkacak olan rutine dair değişimleri takip etmeli ve uyum sağlamalıdır. Aynı zamanda önemsiz görünen sağlık sorunlarına da dikkat etmelidir. Ortaklık konularında ve evlilikle ilgili konularda talihin değişeceği bir yolda bu yıl içinde görünmektedir.  

Kova-1

KOVA

Şubat kovaları ruh eşleriyle karşılaşmaya hazır olsun. İletişim ve ortaya çıkan sorunlara dair kalıcı hayat dersleri almaları söz konusu olabilir. Kendilerini yanılmalardan ve yanıltıcı olan hayallerden korumaları önemlidir. Bu yıl hem densizlikle hem de talihlerinin başka bir yöne ilerlemesiyle karşılaşabilirler. Sağlıkları ve günlük yaşamlarındaki performanslarında iyileşme süreci yaşayarak dengeye geleceklerdir.

Balık

BALIK

Balık burçlarını, değişim geçirecekleri bir döneme başlıyorlar. Bu dönemde sabit gelirlerine ve yatırımlarına daha çok odaklanabilirler. Ev hayatlarında ve yuvaya ait konularda dönüşümlerinin başlangıç yılı olacak diyebiliriz. Bu yüzden bu alanda gelecek dirençlere ilk etapta dikkat etmeliler. Talihlerinde ve aşk hayatlarında şanslı bir yıldalar. Mart balığı yaşayacağı aşkla gözlerinin güleceği bir döneme girecek. Hayat dengesini kurmak bu yıl daha kolay olabilir.

Kaynak: haber merkezi