Masterchef’te haftanın son dokunulmazlık oyunu ‘Piknik yemekleri’ konseptiyle açık havada oynandı. Somer şef olmadığı ancak Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'te haftanın üçüncü dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Sürpriz olarak da geçen seneki MasterChef yarışmacıları konuk oldu.

6-17

11 EKİM MASTERCHEF’TE NE OLDU?

11 Ekim Cuma günü Masterchef’te Mehmet Şef "Sizden bugün harika bir piknik menüsü isteyeceğiz arkadaşlar" diyerek oyunu başlattı. Dokunulmazlık oyunu esnasında Mehmet Şef, Erim'in elinin titrediğini fark etti. Erim, “Titriyorsun oğlum, korkmayın bu kadar" diyen Mehmet Şef’e "Benim kitabımda korkmak yok. Allah'tan korkarım, başka bir şeyden değil" diyerek yanıtladı.

5-32

Dokunulmazlık yarışında Kerem ve Akın yarışma sırasında tartışma çıktı. Kerem, herkesin doğru sayıda yaptığını söyleyerek Akın'ın neden yapamadığını sordu. Akın, "Bana 9 porsiyon dediğin için ben 9 porsiyon yaptım. Kağıda yazdım, '21 tane yapıyor' dedim. Ben 40 tane yaptım" diyerek suçu olmadığını ifade etti. Kerem de, "O zaman ben hatalıyım" dedi ancak Akın'ın yine düşünmesi gerektiğini ifade etti.

4-33

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Piknik yemekleri konsepti ile yarışan Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasındaki kıran kırana mücadelenin kazananı 28 -18 skorla, Mavi Takım oldu. Kaybeden Kırmızı Takım ise ikinci etapta kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı almak için mücadele etti.

67083Fc4031Ae244B136871B 2Lra.pn

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım bireysel dokunulmazlık için kendi aralarında yeniden mücadele etti. Bireysel dokunulmazlık oyununda kırmızı takım yarışmacılardan ıspanakla yaratıcı tabak çıkarmaları istenildi. Dokunulmazlık için mücadele eden yarışmacılardan en iyi tabağı çıkaran Kaan, Beyza, Onur ve Kerem oldu. Ancak en iyi tabak ile bireysel dokunulmazlığı kazanan Onur oldu. 

67084Ad1811E5C66712B1591 0Ypg.pn

MASTERCHEF ELEME ADALARI BELLİ Mİ?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Onur eleme potasına Zübeyde'yi gönderirken, Zübeyde, haftanın 5. eleme adayı olarak potada yerini aldı. Günün sonunda Takım dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı Takım, haftanın 6. eleme adayını belirlemek için kendi arasında oylama yaptı. En çok oyu alarak potaya giren yarışmacı ise Akın oldu.

Editör: Rahime Özbey