10:44 Gündem

Güngören'de aynı mahallede bulunan iki kahvehaneye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Kahvehanelerden birine 1 hafta önce de silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Şüphelilerin kahvehaneye saldırdığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

10:35 Trend

Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! Sayısal loto çekilişleri, haftanın üç günü ikramiye dağıtmaya devam ediyor. Birçok kişi Sayısal Loto çekiliş sonuç sorgulama ekranı araştırırken, yapılan çekilişte kazanan numaralar ve ne kadar ikramiye kazanıldığı da merak ediliyor. Milli Piyango 29 Nisan Pazartesi sayısal loto çekilişinde kazanan numaralar açıklandı! Sayısal Loto 29 Nisan Pazartesi sonuçları..

10:18 Gündem

İstanbul Beşiktaş’ta 8 aracın karıştığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Hafif ticari aracın yağışlı yolda aşırı hızla ilerlediği ve sürücünün kontrolünden çıkarak karşı yöne uçtuğu görüldü.

10:11 Gündem

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde düzenlenen il jandarma ekipleri tarafından fuhuş operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyon sonrası 2 kadında cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi.

10:11 Asayiş

Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), aranan şahıslara yönelik son 1 ayda gerçekleştirdiği operasyonlarda 1817 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılar hakkındaki kararı, sevk edildikleri adli merciler verdi.

09:58 Ekonomi

Altının gramı 2420 Türk Lirası’ndan satılıyor. Çeyrek altın 4020 Türk Lirası’ndan, Cumhuriyet altını ise 16.010 Türk Lirası’ndan işlem görüyor.

09:55 Gündem

Tokat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ilkokulda düzenlenen programda bir filmdeki sahneyi canlandırmak için 4 erkek öğrencinin etek giyip peçe takarak oynadı. Konuyla ilgili, okul yönetimi ve programı düzenleyen öğretmenler hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatıldı.

09:49 Dünya

ABD (Amerika Birleşik Devletleri)'de polis ekipleri, arama için gittikleri evde silahlı saldırıya uğradı. Polislerden 4'ü yaşamını yitirdi, 4'ü de yaralandı. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, “ABD Başkanı Joe Biden, olayla ilgili bilgilendirildi” denildi.

09:22 Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 14 il için sarı kodlu uyarı verildi. Marmara, Ege'nin iç kesimleri, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

09:20 Asayiş

6 ilde düzenlenen Mahzen-35 operasyonlarında 6 ayrı OSÇ (Organize Suç Örgütü) çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon görüntülerini ve ayrıntılarını sosyal medya platformu X’teki @AliYerlikaya hesabından paylaştı.